A Kisteleki Rendőrkapitányság hírei

A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén 2017. május 18-25-e között közlekedési baleset nem történt.

     A Kisteleki Rendőrkapitányság közterületi szolgálatot ellátó rendőrei, közlekedésrendészeti ellenőrzés során intézkedtek egy pusztaszeri férfivel, aki 2017. május 24-én a délelőtti órákban Pusztaszer belterületén közlekedett, gépjárművével. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi alkoholos befolyás alatt áll, ezért hiteles mintavételre a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították, amely megerősítette az alkohol fogyasztás tényét, és a mértéke bűncselekményi értéket ért el. A férfivel szemben büntetőeljárást kezdeményezett a Kisteleki Rendőrkapitányság.   

     A Kisteleki Rendőrkapitányság kvízversenyt hirdet Kistelek járás általános és középiskolás korosztálya részére, melyben négy héten keresztül, heti rendszerességgel jelentet meg egy-egy kérdéssort, feladatot a sajtóban. A résztvevők kérhetik tanáraik, szüleik, barátaik segítségét a feladatmegoldásban! A kérdések a nyári időszak közeledtével aktuálissá váló bűn- és baleset-megelőzéssel lesznek kapcsolatosak A versenyben a legtöbb helyes választ adó és a legaktívabb versenyző kerül díjazásra. A heti kérdések megoldásait a sejbengy@csongrad.police.hu email címre kell beküldeni az adott héten, a választ adó nevének és lakcímének feltüntetésével.
Azonos eredmény esetén a helyes választ megküldők között a megoldások beérkezésének időpontja dönti el az elsőséget. A győztesek részére jutalomként kerékpáros biztonsági felszerelések kerülnek átadásra! 

 

     A Kisteleki Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki szemtanúja volt egy rablásnak Kisteleken. A rendőrség keresi azt a fiatal férfit, aki 2017. április 16-án 21.30 óra körül Kisteleken szemtanúja volt egy rablásnak, aminek a sértettje súlyos sérülést szenvedett. A feltételezett elkövető a kibetonozott árokba lökte a férfit és elvette a pénzét. Az eddig ismeretlen, vékony testalkatú és arcú, sötét ruhát viselő szemtanú segítette ki a sérültet a vízelvezető csatornából.
A rendőrség kéri, hogy aki a sértett részére segítséget nyújtó férfi kilétével vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (6760 Kistelek, Petőfi u. 2.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-598-130-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es ?Telefontanú? zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

 

 

Megszakítás