A kisteleki Gasztronómiai Fesztiválon balástyai lecsó is főtt

Október 15-én tartották Kisteleken a XVIII. Sajt- és Gasztronómiai Fesztivált, Mezőgazdasági Kiállítást a sportcsarnokban és a Szent László téren. A látványkonyhák többféle ételt kóstoltattak a rendezvényre látogatókkal, és közöttük a balástyai csapat Virágh István vezetésével 220 adag lecsót főzött, amelyhez 5 liter étolaj, 20 kg hagyma, 50 kg paprika, 40 kg paradicsom, 20 kg virsli, 4 kg tarhonya, ízesítésként só, cukor és bors kellett. Az étel készítésénél és a kínálásban segített Fodor Tamás, Molnár Milla, Szélné Megyeri Krisztina, Horváth-Zsikóné Kiri Mária. A rendezvény Szakácspárbaj programján Sihelnik Nóra az édességek kategóriájában 3bit süteményével első lett. A díjat a vacsorás esten vette át.