Tanyafejlesztési programról Balástyán

Június 18-án az Agrárminisztérium és a Tanyafejlesztési Program lebonyolításában résztvevő Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. szakemberei a Vadásztanya vendéglőben tartották tájékoztatójukat, és megosztották tapasztalataikat a megjelentettel.

A rendezvényen Ujvári László polgármester köszöntője után beszámolt a 2017-2018-ban megvalósult balástyai fejlesztésekről, eredményekről. Lantos Gergely, az Agrárminisztérium Agrárfejlesztési és Vidékstratégiai Főosztály főosztályvezető-helyettese a Tanyafejlesztési program 2018. évi kiírásáról beszélt. A Gyakori hibák a Tanyafejlesztési Program pályázatának benyújtásakor címmel Karnis Péter, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. munkatársa osztotta meg tapasztalataikat. Az összejövetel végén a balástyai MOTIVÁCIÓ Tanoda működtetésének legfontosabb tudnivalóit mondta el dr. Szűcs Norbert és Erdődi Noémi.      

A tájékoztatón részt vett Forgó Henrik, Csanytelek polgármestere, Barna Károly, Szatymaz polgármestere, Matuszka Antal, Zákányszék polgármestere, Máté Gábor, Pusztaszer polgármestere és Kormányos Sándor, Csengele polgármestere is.    

(Előadások tartalma a fotókon olvasható.)

Megszakítás