Nem kell, hogy fájjon!

Balástyai gerincpárnák hódíthatják meg a világot

A balástyai Krasznai Zoltán maga is tapasztalatból tudja, hogy mit jelent egy gerincsérv. Gerincoszlopának két pontján is súlyos sérvesedést állapítottak meg nála egy évtizeddel ezelőtt, és sokáig az is kérdés volt, hogyan lesz újra munkaképes. Ma már a gerincpárnákat gyártó, piacvezető Benergo Ergonomics Kft. ügyvezetője. Annak idején egy ismert gerincspecialista barátja segített meggyógyulni. Együtt fejlesztették ki a Benergo gerincpárnákat azért, hogy minél több embernek segítsenek megelőzni a bajt!

Jaj, de fáj a derekam!

Ezzel nincs egyedül! Az Egészségügyi Világszervezet statisztikái szerint a nyugati lakosság 60-70 százaléka szenved derékfájástól legalább egyszer életében. A modern életvitel számtalan káros körülménye közül gerincünkre talán a legpusztítóbb hatással az ülőmunka van. Mi magyarok átlagosan 6-10 órát ülünk naponta, és sajnos ezt nagyon kevesen képesek közülünk egyenes háttal kivitelezeni, a görnyedt ülés pedig az évek alatt rendkívül káros hatást fejt ki porckorongjainkra.

A Benergo gerincpárnák abban segítenek, hogy helyesen üljünk: egyszerűen szüntetik meg a görnyedést, és ezzel a derékfájdalmak kialakulását!

Munkához, tanuláshoz!

Sokszor ülünk órákat a számítógép előtt, dolgozva, tanulva, vagy akár TV-t nézve, esetleg utazás közben. A Benergo ékpárna azzal fejti ki jótékony hatását és előzi meg a gerincbántalmak kialakulását, hogy a székünkre helyezve a megszokott vízszintes helyett egy lejtős ülőfelületet biztosít, és így kénytelenek vagyunk önkéntelenül is kihúzni magunkat. Az egyenes ülésnek a legfontosabb előnye, hogy a porckorongjaink ekkor jóval kisebb terhelésnek vannak kitéve. A Benergo ékpárnával gyakorlatilag kitámasztjuk a gerincünket és anélkül, hogy izommunkába kerülne, helyes tartást vehetünk fel.

Kíváncsi a Benergo ékpárnára? Kattintson IDE!

Vezetéshez, hosszú utakra!

Akinek gyakran kell órákat vezetnie, az tudja, a derékfájás bizony sokszor velejárója a hosszú utaknak. A sofőröknek éppen ezért ideális választás a Benergo autós deréktámasz, ami a vezetőülés háttámlájára erősítve pontosan a megfelelő görbületnél támasztja meg a derekat, így megelőzve a fárasztó görnyedtséget, tehermentesítve a gerincet. Aki ilyet használ ? például taxisok, kamionsofőrök ?, mind arról számoltak be, hogy kevésbé megterhelőek számukra a hosszú utak!

Kíváncsi a Benergo autós deréktámaszra? Kattintson IDE!

Kényelmesebb pihenéshez!

Sokat ülni nemcsak munka vagy vezetés közben lehet, hanem amikor például kanapénk hívogat egy kis pihenésre! Nem is igazán gondolunk bele, hogy a pihentető üldögélés sem tesz mindig jót a gerincünknek! Mert egy kényelmes ülőgarnitúrán, egy fotelben, vagy egy főnöki székben ülve is könnyen felvesszük a görnyedt gerinctartást. A Benergo hengerpárna a derék mögé téve szintén segíti a helyes gerinctartást, a derekunk és hátunk tehermentesítését, és vele a pihenés tényleg pihentetőbb lehet! Minden olyan ülőalkalmatossághoz tanácsos ? különösen derékfájósoknak ?, amelynek mélysége nagyobb, mint combunk hosszúsága.

Kíváncsi a Benergo hengerpárnára? Kattintson IDE!

Benergo ? a gerincpárnák specialistája!

Hat éve indult útjára a Benergo Ergonomics Kft., amely mára piacvezető lett a gerincpárnák piacán. A vállalkozás 2017-ben vásárolta meg Balástyán a Tüzép melletti telket, ahol egy új telephely építésébe kezdett. Mostanra a raktár készült el, és nemsokára egy műhely megépítése következik. Ez fontos lépés a fejlődésben, ugyanis lehetővé teszi majd, hogy a Benergo gerincpárnákkal meghódíthassák az Európai Unió több országát! Az új műhely újabb munkahelyeket is hoz Balástyának!

                                                                                                                                              (x)

Megszakítás