A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

Az elmúlt napokban kettő ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök. Első alkalommal 2018. július 6-án, az esti órákban vontak ellenőrzés alá a járőrök egy Kistelek belterületén közlekedő személygépkocsit, amelynek vezetője egy helyi lakos volt. Az alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott, ezért a jármű vezetőjét további mintavétel céljából a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították. A mért értékre tekintettel ellene büntetőeljárás indult, a ?Járművezetés ittas állapotban? vétség megalapozott gyanúja miatt. Majd 2018. július 10-én, szintén az esti órákban igazoltattak a rendőrök Balástya belterületén egy ferencszállási gépjárművezetőt. Az alkoholszondás ellenőrzés az ő esetében is pozitív értéket mutatott. Az ittas járművezető ellen közigazgatási bírságot szabtak ki.

Szabálysértési őrizetbe vette a Kisteleki Rendőrkapitányság azt a baksi férfit, aki 2018. július 10-én, a reggeli órákban közlekedett Bakson segédmotoros kerékpárjával. A közúti ellenőrzés során megállapították, hogy a férfit a járművezetéstől többször eltiltották és az eltiltás hatálya alatt vezetett. A Kisteleki Rendőrkapitányság gyorsított eljárásban vizsgálja a szabálysértést.

Megvadult lovasfogat okozott balesetet 2018. július 10-én, a déli órákban Kistelek belterületén. Az ismeretlen okból megvadult lovakat a fogat utasa próbálta fékezni, ám az egy szabályosan parkoló járműnek ütközött. Az ütközés következtében a lovasfogat utasa sérülést szenvedett, a parkoló gépjárműben anyagi kár keletkezett. A Kisteleki Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

                                                                                              Joó Enikő címzetes rendőr őrnagy

                                                                                              igazgatásrendészeti alosztályvezető 

 

Megszakítás